پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

تأثیر خوردن آجیل در کاهش شیوع بیماری‌های کلیوی

بر اساس پژوهشی که نتایج آن به تازگی در مجله «انجمن نفرولوژی آمریکا» به چاپ رسیده، مصرف آجیل با کاهش قابل توجه شیوع بیماری‌های کلیوی و نیز کاهش علل مرگ و میر ناشی از بیماری‌های مزمن کلیه و غیر آن همراه است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر «کوشو وانگ» (Koushu Wang) از دانشگاه علم و فناوری هاوژونگ (Huazhong University of Science and Technology) واقع در ووهان چین به همراه همکارانش، داده‌های ۶ هزار و ۷۲ بزرگسال آمریکایی ۲۰ سال به بالا را به منظور ارزیابی ارتباط میان مصرف آجیل و مرگ و میر‌های مرتبط با بیماری‌های مزمن کلیه و نیز شیوع این بیماری‌ها مورد بررسی قرار دادند.

این محققان چینی دریافتند مصرف آجیل یک تا شش بار در طول هفته، با کاهش شیوع بیماری‌های مزمن کلیوی مرتبط است. همچنین مصرف بیشتر آجیل در افرادی که مبتلا به بیماری‌های مزمن کلیوی نیستند، به شکلی قابل توجه با تمامی علل مرگ و میر و نیز مرگ و میر‌های قلبی- عروقی مرتبط بوده است.

یافته‌های این محققان نشان داد رابطه معکوسی میان مصرف آجیل یک تا شش بار در هفته با تمامی علل مرگ و میر در جمعیت مبتلا به بیماری مزمن کلیه وجود دارد.

محققان این پژوهش اعلام کردند: ما به بیماران مزمن کلیوی توصیه می‌کنیم تا مصرفی کافی و متناسب از آجیل به میزان یک تا شش بار در هفته داشته باشند.با این حال، طبق این گزارش، تحقیقات بیشتری برای تأیید این نتایج نیاز است انجام شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده