پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها

تأثیر خوردن آجیل در کاهش شیوع بیماری‌های کلیوی

بر اساس پژوهشی که نتایج آن به تازگی در مجله «انجمن نفرولوژی آمریکا» به چاپ رسیده، مصرف آجیل با کاهش قابل توجه شیوع بیماری‌های کلیوی و نیز کاهش علل مرگ و میر ناشی از بیماری‌های مزمن کلیه و غیر آن همراه است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر «کوشو وانگ» (Koushu Wang) از دانشگاه علم و فناوری هاوژونگ (Huazhong University of Science and Technology) واقع در ووهان چین به همراه همکارانش، داده‌های ۶ هزار و ۷۲ بزرگسال آمریکایی ۲۰ سال به بالا را به منظور ارزیابی ارتباط میان مصرف آجیل و مرگ و میر‌های مرتبط با بیماری‌های مزمن کلیه و نیز شیوع این بیماری‌ها مورد بررسی قرار دادند.

این محققان چینی دریافتند مصرف آجیل یک تا شش بار در طول هفته، با کاهش شیوع بیماری‌های مزمن کلیوی مرتبط است. همچنین مصرف بیشتر آجیل در افرادی که مبتلا به بیماری‌های مزمن کلیوی نیستند، به شکلی قابل توجه با تمامی علل مرگ و میر و نیز مرگ و میر‌های قلبی- عروقی مرتبط بوده است.

یافته‌های این محققان نشان داد رابطه معکوسی میان مصرف آجیل یک تا شش بار در هفته با تمامی علل مرگ و میر در جمعیت مبتلا به بیماری مزمن کلیه وجود دارد.

محققان این پژوهش اعلام کردند: ما به بیماران مزمن کلیوی توصیه می‌کنیم تا مصرفی کافی و متناسب از آجیل به میزان یک تا شش بار در هفته داشته باشند.با این حال، طبق این گزارش، تحقیقات بیشتری برای تأیید این نتایج نیاز است انجام شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار